Неукротимата Катерина получи аплодисменти от любимия си човек

margaНеукротимата Катерина – Маргита Гошева, получи вдъхновяваща подкрепа за премиерата на спектакъла „Укротяване на опърничавата”. Талантливата актриса, която е част от трупата на Пловдивския театър, бе аплодирана от любимия си човек – актьора Иван Бърнев.
Премиерният спектакъл вдигна на крак залата, а изпълнението на Маргита бе изключително. Дали любовта е цирк, или циркът е живот, най-вдъхновяващото бе, че публиката се забавляваше от първия до последния дъх на спектакъла.

Селфи с Христо Мутафчиев на „Сцената”

1Актьорът Христо Мутафчиев попадна в плен не феновете си. Поредица от фотосесии се случиха още в двора на театъра, но други почитатели на шефа на Съюза на артистите в България го заградиха и преди премиерата на „Укротяване на опърничавата” на Пловдивския театър на откриването на фестивала „Сцена на кръстопът”. Знаковият български актьор бе сред публиката и аплодира премиерата на трупата начело с режисьора Стайко Мурджев.
Мутафчиев има няколко забележителни участия в програмата тази година. На 15 септемри той гостува като част от трупата на спектакъла „В полите на Витоша” на Драматичен театър „Стефан Киров”-Сливен, където си партнира в Бойка Велкова.
На 19 септември знаковият български актьор ще представи в Пловдив моноспектакъла си „Плач на ангел” на Камерна сцена „Проф. Стефан Данаилов” от 19.30