Украсяваме живота на шампионите

Украсяваме живота на шампионите

 

 

Димитър Балабанов – управител на Застрахователно дружество УНИКАЗастрахователно дружество УНИКА е в меценатската компания на фестивала “Сцена на кръстопът” от самото му раждане. Бяхме генерален спонсор на първото издание и реално заедно сложихме основите на този престижен театрален форум в Пловдив. В годините вървим заедно и се радваме на развитие и успехи.

Застрахователната компания , чийто представители сме в България, работи сериозно с шампионите в спорта. И помага на шампионите в културата. Това е присъщо на големите в бизнеса.

В днешните условия на нашата страна застраховането и културата са като брошки на живота на хората, лукс, който трудно си позволяват. В условията на криза, сякаш животът у нас е спрял. Но в Австрия, където е седалището на Уника, и спортистите, и творците се радват на внимание и достойно уважение от застрахователната компания. Защото духът на екипа на Уника е шампионски. Такъв и във Виена, и в Пловдив. И с финансовото рамо, което даваме, вярваме, че украсяваме живота на шампионите.