Дарин Ангелов стресна посетителите в кафенето на...

  Дарин Ангелов стресна посетителите в кафенето на Драматичния театър, появявайки се в двора на куц крак. Часове преди спектакъла “Дванайста нощ” актьорът носител на Аскеер за изгряваща звезда (ролята на Моцарт в "Амадеус" от Питър Шафър, режисьор Бойко Илиев, Младежки театър "Николай Бинев") отмаряше в компанията на свои колеги. Разбрах, че шефът е пострадал и реших да се подмажа. Заедно с ръководството и аз, направо на бербат се направих, шегуваше се Дарин.
После със сериозен тон обясни: “Истината е, че пострадах по време на снимките на “Хъшове” със Сашо Морфов. Стъпих накриво и си счупих крака.” Това далеч не е първата контузия на човек от екипа на Младежкия театър. Първи при инцидент по Нова година пострада Яни Йозов. Невредим, но доста понатъртен, от пътна злополука през лятото се измъкна и заместник-директорът на трупата Петър Кауков.
Сериозната травма на Дарин изправи на нокти екипа на Младежкия театър, след като по време на откриването на Античния театър с мюзикъла “Оливър” актьорът на няколко пъти подскачаше на болния крак с риск да усложни травмата си. Имаше замо един момент, когато усетих, че кракът ми сериозно изхрупа, но се размина, призна Дарин. Актьорът изкара с шина и на мускули и второто представление от фестивалния афиш – “Дванайста нощ” на режисьора проф. Крикор Азарян.
В името на кариерата той се отказал от традиционните методи на лечение при счупвания.
Лекарят ми каза, че трябва да сложа гипс, аз пък му обещах, че до два дни сам ще си го сваля и той се видя в чудо. Така се стигна до поставянето на шината на крака ми и мога да играя, обясни Дарин.